Sunday, February 22, 2009

Sudah sampai :D

Assalammualaikum.

Kami sudah sampai. Setelah berada di dalam kapal terbang selama 12 - 13 jam dan transit selama 1-2 jam. Setelah cramp duduk dalam 2 kapal terbang. Dalam kapal terbang Nadly dihujani soalan-soalan yang agak tak logik dari kami tapi dia tetap menjawab dengan tenang dan sabar, seperti biasa.

Tangisan dalam kerinduan adalah sikit-sikit mengalir. Tetapi itulah namanya pengorbanan kan.

Tadi pergi shopping, barang-barang agak mahal. Kenalah beli sikit-sikit tapi kena tipu juga:(

Camera pon dah dibeli dengan 200NZD. Kongsi dengan Ain. Jimat. Hehe. Ok lah. Bantai je 8MP.



Palmy sangat-sangat berangin. Rasa macam nak terbang dan sangat sejuk. Juga bandar yang sangat tenang. Nak jumpa Malaysian pon susah gila. Tapi buat masa ni semuanya okay. Bilik dan dapur pon cantik. Semuanya okay, Alhamdulillah :D

Esok masuk class, confirm blur. Alhamdulillah ada seniors yang menolong. Thanks Allah :)

5 comments:

miminapis said...

stylo gile budak kecik nih.
haha~

fairuz, next week korang cuti tak?
mesti cuti jugak kan?
kite merancang nk dtg tmpat awak la.
hehe
insyaAllah, tapi xtentu lagi.
nk kena tanya akak seniors dulu.
hehe.

p/s: awak jangan pakai baju kite plak! hahaha~ :P

seyraxo. said...

faiiii comel gileee muka otaiii HAHAHAHA. nway, good luck there!

Faries Farhan said...

Bila masa ko tukar gaya wei? Nmpk cam lain gila drpd time duk KMS dulu. Anyway, semoga berjaya di bumi New Zealand...

aisyahusein said...

jage diri baik baik !

:: abdussolehin :: said...

ehehe..quite weird :P
dh la 2,tgkp gamabo ngan mulut penuh
bwk2 la duduk.haha..