Sunday, February 8, 2009

Sedih.

Asmak, Naima, Teha, Mus, Izyan dah berpijak di atas bumi Aussie. Selepas ini, Lost, Nazir dan Naim pula menyambung perjuangan ke sana. Mereka semua dah tau tarikh.
Tapi AKU?? Aku, Nadly dan Ain??
MARA kata hari Selasa baru tau bila tarikh keramat itu. Hari Selasa? Hari Ahad berikutnya perlu mendaftar. Aku tension dan tak paham.
Kondusi: DOWN. Berfikir, perlukah packing barang-barang sekarang?

5 comments:

missNunie said...

penat kan nk tunggu the exact date?
takpe fai.
nak bwat mcm mane.
be patient n just wait.
:|

Amirah Zayanah said...

ohh! perlu packing! serius. so that, bila dah tau at least dah bersedia. masa predeparture tu pon, mara cakap maybe dia akan call 2-3 days before fly. huaa!

Ezati said...

jgn risau k.. insyaAllah dipermudahkan.. zati pun fly lambat 1 week. dun worry be happy~

:: abdussolehin :: said...

yerp!betul.
anda kene packing terus.
nanti payah.
kelam kabut.

muharikah said...

salam,

pack dulu bag. dan jumpa kawan2 dan akhawat lain puas2. nanti ntha2 esok awak dah kene pergi. so takdelah kelam kabut tak dapt jumpa orang..heheh...

moga selamat perjalanan!