Wednesday, February 25, 2009

Refluks.

Semalam ada experiment Chem yang nampak je mudah tapi susah gila bagi aku. Dahlah tercampak sorang-sorang yang Ain juga entah tercampak ke lab mana-mana. Tiba-tiba semua orang dah bergerak and buat experiment. Sangat cepat. Mereka mengset up reflux apparatus dan memulakannya dengan sangat pantas. Aku pula berdiri membatu sambil mata aku melilau-lilau melihat apa yang aku perlu aku lakukan. Haih. Memang sekolah-sekolah kat Malaysia kena ajar semua students macam mana nak buat refluks! Kalau setakat tahu secara teori saja memang tak cukup.

BTW, semua lecturer pon ada masalah nak pronounce nama aku kat sini. Tapi, that's fine. Mungkin dengan itu mereka akan ingat lebih sikit pasal aku? ;P

Alhamdulillah, TC dah boleh masukkan dalam account. Accomodation fees dan semua fees akan dibayar ASAP!

Alhamdulillah, Allah itu sangat sweet kan? Sujud syukur jommm!

3 comments:

missNunie said...

fai, dah start class??
wow!!

Al-Walid Nadly said...
This comment has been removed by the author.
MiSs^iJa said...

fairuzzz, depa pggil nama hg camna? hehe