Thursday, March 12, 2009

6 degrees dan sibuk.

Saya sgt sibuk. Macam kawan-kawan yang lain. Sangat. Yelah dah 21 tahun baru terkejar-kejar nak masuk uni lah katakan. Draft Research on Whey Waste As Energy bla, bla, bla kena hantar next week. Research tak siap lagi. Baru terkontang-kanting nak belajar English dah kena buat report. Haih. Berhenti merungut!

Semalam 9 degrees. Saya dengan bangganya keluar rumah tak pakai sweater sebab tengok dari tingkap, kat luar macam tak sejuk. Bila dah keluar baru tau sangat sejuk dan ramai orang pon dah start pakai winter coat. Kan baru autumn? Saya jadi pening. Baca status Tasha dan Moon yang masing-masing perlukan heater. Yes korang akan lagi perlukan heater sebab harini mungkin turun kepada 6degrees. Saya tengok siap-siap weather kat google tadi. Takut keluar pakai winter coat, orang kata over je Malaysian ni;P



Sambung baca Bio:(

Bye! Assalammualaikum:D

3 comments:

anis said...

fai,mknla byk2 cket,tambah lemak dalam badan :p

natasha said...

hee. heater kami takkan dipasang sampai winter nanti. harini di sini brape degrees entah. tp mmg sejukla.

hamdanliLlah a new experience :D

Amirah Zayanah said...

faiii!! sini pon dah sejoook! grrr~ tp kadang kadang panas bahang yang terlampauuu! hehe. awak sehaaaaat?