Sunday, August 31, 2008

mirwana is really OK!



artis: mirwana

date: 290808
vanue: dewan baru kms


first of all, mmg kteorg sdey jugak sebab xdapat tgk akhil hayy tp lepas menonton persembahan dr mirwana yg sgt2 friendly, so, xdela rugi sgt datang kms sempana mkki hari tu.


mmg xdisangka2 mkki tahun ni walaupon xramai org yang datang tp disebabkan artis yg best n xsombong, menyebabkan semua org enjoy and suasana pon agak happening.


nampaknya mirwana dah boleh menandingi avril lavigne sbb pada masa yang sama, ada gak org yang datang ke konsert mereka!


5 comments:

n a t a s h a said...

xsombong ye fai?
=))

fairuzsallehuddin said...

haha..xsombong cam last year!
wahaha

miminapis said...

oh~!
ada event di KMS rupenya..
sedih sbb xtau dan xdiberitahu.. :(

tapi xpe.. sbb saye xsemangat KMS..
saya masih semangat seseri..
=p

zulreza said...

wah..bagus2 ade mirwana..harap diorang cool x macam tahun lepas..

Al-Walid Nadly said...

Rugi aku balik awal hari tuh =)