Tuesday, September 9, 2008

mood? tiada!

Sorry for a long silence. I just feeling dizzy for my full Ramadhan schedule! Let me list it.

Ramadhan Mubaarak:
  • 10th - Balik kampung, kedah. hantar kakok yang baru pulang dari Sudan, Alhamdulillah. Moga ada rezeki menerima jubah org Arab yang besar2 fizikalnya.
  • 13th - Ifthar PEMBINA. Menunya masih belum diketahui. Kena masak? Argh! Potong-potong bolehlah:) . Diikuti tarawikh berjemaah beserta Qiam pada awal keesokkan pagi.
  • 14th - Selepas solat subuh bersama akhwat, bergegas ke KTM Padang Jawa, ada ceramah bersama kawan-kawan merangkap penuntut-penuntut UITM Shah Alam. Thanks atas jemputan. Tidur di sana insyaAllah sampai keesokkan harinya.
  • 16th - Ifthar lagi bersama kawan-kawan seusrah di rumah Kak Ima. Nasi daging sebagai menu. Kecur liur;)
  • 19th - Sarawak, here I come. Ziarah Eshah yang bekerja di sana.
  • 21th - Kuching. ziarah Paktam sekeluarga.
  • 23th - InsyaAllah menapak di semenanjung.
  • 24th - Teha's house. Melawat Teha kah? Yeah. Overnight di sana juga. It sounds funny. Kami ini, walaupun selalu bergaduh, dalam hati, ada rindu yang mendendam;)
  • 25th - Fuhh.. Pulang ke rumah:). InsyaAllah spend Ramadhan terakhir (dalam masa 4tahun mendatang) dengan family tercinta.

Sekian. Akhir kalam untuk entri ini, kita hanya merancang, Allah menentukan. Moga semua yang dirancang, berada di bawah rahmatNya. Ameen.

10 comments:

n a t a s h a said...

hoho. jeles, jeles.

seyra. xo. said...

tanak kalah, schedule macam artis. haha :p

FiTRee said...

biar betol nk g srwk just nk ziarah...hehe

Faries Farhan said...

Fuh.Soklan yg agak menarik.Utk pengetahuan ko, aku dr kecik lg mmg minat nk jd pilot.Skali tgk kpl terbang take-off, landing atau terbang rendah, deruman enjin kpl terbang tu menyebabkan aku rasa mcm nk terduduk(takjub kot).Lps spm dh try mintak jd pilot MAS.X dpt.Jd, bidang yg plg dkt ngan kpl terbang ialah jd aeronautical engineer.Tu yg masuk engineering.InsyaAllah lepas abis bljr engineering, nk mintak jd pilot MAS atau Singapore Airlines.Kira mcm nk jd pilot yg ada pengetahuan psl kpl terbang, bkn yg tau terbangkan dan baca manual bila emergency.

fairuzsallehuddin said...

@tasha: jeles? kenapa? saya kepenantan! firuz, ikhlaskan hati:)
@seyra: haha. yeke? patutlah rasa macam selebriti je semenjak 2 menjak ni;)
@ fitree: Yelah. sbb kan bulan puasa. so ziarah-menziarah jela. nak jalan, xlarat kot?
@faris: boleh lak ko jawab kat sini.btw, thx atas jawapan. now i knw.

anis said...

fai..link blog ana da xde eh?ehe.. ;)

zulreza said...

wah..sungguh tidak membuang mase..gud..

S.U.Z.E.R.A.I.N said...

hurm... memang bermanfaat masa enti..

amirah zayanah said...

owh,
terimakasih atas support anda~
keep checking kayy!
:)

Anonymous said...

tau xper...busy sesangat!menteri pun kalah kot..nak ajak kuar pun susah..isk isk sedey tau.. =(
-tumi-