Sunday, May 10, 2009

Don't leave me.

Semalam aku sangat happy. Pasar, masak ramai-ramai, makan ramai-ramaaaaiii juga, main badminton, jumpa Najmi si hensem itu, chat dengan emak, main bowling dan tiba-tiba, di pengakhiran hari aku, aku dapat tau ini : next year ialah tahun terakhir Najmi kat sini.

Ya Allah. Sedih, sedih, sedih.

Kesimpulannya, hari semalam berakhir dengan satu kesedihan dan aku tau aku harus berdepan dengan kenyataan yang perpisahan itu pasti. Dan aku tau penyejuk hatiku akan pergi jua satu hari nanti. Uh-oh, now I already miss you, how I will be when you're gone?




I am going to miss you very badly, my lil bro. Najmi, jadi anak soleh, okay?

Peliharalah dia ya Rabb, kerana dia kesayanganku.

Sangat sayang, sangat-sangat.







10 comments:

redyakuza87 said...

hm..

redyakuza87 said...

hm..

anis shafikah said...

tidakkah fai kelihatan seperti seorang ibu kawan-kawan? :D
happy mothers day fai!

eshah said...

najmi dlm bhs arab maksudnya "bintang ku". oo..inilah bintang hati eyush kt nz ek? comel2 :).

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Shafa said...

sape najmi ni? coooommmmeeeelll sangat.. suka dia.

Musliyana said...

salam..

fairuz..lambat lagi abang musli nak habis..tersilap tahun kot masa taip..hihi..according to offer letter 2012..

a'a..Muhammad Najmi dalam bahasa Arab= Yang terpuji, bintangku

~Sis diyana~

umaq_eiman said...

ada ka patut dideletenya komen kita. yerla siapalah kita nih...

mana lah abg ingat abg komen apa hr tuh.

Zinnirah said...

Salammmmmmmmmm....

ohhhh fairuz...huk2....masihkah dirimu ingat ttg cd....nnt kte berjumpe ye..iA..(^^)

Ummu Umar said...

assalamualaikum. Fairuz ingat akak lagi tak? comey betul budak tu...